Hoppa till innehåll
AD Skurup logotyp

AD Skurup söker Reservdelsspecialist

AD Skurup lämnade ett framgångsrik 2022 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2023. Vi söker därför ytterligare en reservdelsspecialist för att stärka vårt team i Skurupbutiken.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse? Då kan rollen som reservdelsspecialist hos oss på AD vara helt rätt för dig.

Som reservdelsspecialist arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.
Du kommer få möjlighet att jobba med bl.a hjälpa kunder över disk, web och i telefon, färdigställa order och olika typer av förbättringsarbete i verksamheten.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att ta dig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.
Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Kunskap kring bilens funktion och komponenter är ett krav.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 30 september till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du petra.nilsson@adbildelar.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare