Servicetekniker

Servicetekniker

Att jobba som servicetekniker hos oss på Ropack innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Du kommer bl.a. att arbeta med service och installation av bl.a pallastare, banor, specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin. Du arbetar både i nya och gamla projekt, både internt och ute hos kunder.

I rollen som servicetekniker blir din huvudsakliga uppgift att ge den bästa servicen till företagets befintliga kunder genom att utföra förebyggande underhåll, felsökningar och reparationsarbete på våra maskiner och anläggningar ute hos våra kunder, mest i Sverige men även runt om i Europa.

I tjänsten får man även stödja till vid installationer av nyproducerade maskiner/anläggningar.

Du bör trivas med att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Du är bra på att hantera stress och tycker om att resa. Du tar ansvar för att själv boka in dina jobb hos kunder samt ser till att de blir utförda enligt önskemål. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig.

Restid uppskattas till ca 60% av tjänsten. Vi kräver att du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift samt har körkort. Kunskaper inom pneumatik eller elektronik är meriterande.

Omgående tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kollektivavtal finns

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till niklas.larsson@ropack.se
Mer info
Kontaktperson Niklas Larsson
Telefon 070-3478979
Område Skurup
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ropack.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropack Materialhantering AB är ett
familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värmeteknik. Kunderna återfinns inom alla näringsgrenar men främst inom livsmedels- och oljeindustrin. Företaget har ca 13 anställda med kontor och verkstad i Skurup.