Maskinbyggare/svetsare

Maskinbyggare/svetsare

Att jobba som maskinbyggare hos oss på Ropack innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Du kommer bl.a. att arbeta med svetsning, mekaniska montage, samt installation av bl.a pallastare, banor, specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin. Du arbetar i spännande projekt, både internt och ute hos kunder.

Maskinbyggare/svetsare

I rollen som maskinbyggare blir din huvudsakliga uppgift att bygga maskiner efter ritningar. Du ska kunna svetsa maskinstativ, montera i verkstad samt svetsa/forma i plåt. Goda kunskaper i ritningsläsning samt svetsning krävs.

Du bör trivas med att arbeta självständigt eller i grupp. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Stor vikt kommer ligga på de personliga egenskaperna. En del av våra installationer kommer att finnas på annan ort vilket innebär resor i tjänsten.

Vi kräver att du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift samt har körkort.

Omgående tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kollektivavtal finns

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till niklas.larsson@ropack.se

Kontakt: Niklas Larsson tel. 070-3478979
Mer info
Område Skurup
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ropack.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värmeteknik. Kunderna återfinns inom alla näringsgrenar men främst inom livsmedels- och oljeindustrin. Företaget har ca 17 anställda med kontor och verkstad i Skurup.