Maskinbyggare/Svetsare

Maskinbyggare/Svetsare

Att jobba som maskinbyggare hos oss på Ropack innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Du kommer bl.a. att arbeta med svetsning, mekaniska montage, samt installation av bl.a pallastare, banor och specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin. Du arbetar i spännande projekt, både internt och ute hos kunder

I rollen som maskinbyggare blir din huvudsakliga uppgift att bygga maskiner efter ritningar. Du ska kunna svetsa maskinstativ, montera i verkstad samt svetsa/forma i plåt. Goda kunskaper i ritningsläsning samt svetsning krävs.


Du bör trivas med att arbeta självständigt eller i grupp. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Stor vikt kommer ligga på de personliga egenskaperna. En del av våra installationer kommer att finnas på annan ort vilket innebär resor i tjänsten.


Vi kräver att du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift samt har körkort.


Omgående tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.


Kollektivavtal finns.


Intervjuer och urval kommer ske löpande, så vi ser gärna att du skickar din ansökan så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Niklas Larsson
Telefon 0411-556648
Email Mejla Niklas Larsson
Område Skurup
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ropack.se
Sista ansökningsdag 21 apr (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropack Materialhantering AB är ett familjeföretag som konstruerar och tilverkar produkter och anläggningar inom intern materialhantering, automation och värmeteknik. Kunderna återfinns inom alla näringsgrenar men främst inom livsmedels- och oljeindustrin. Företaget har ca 15 anställda med kontor och verkstad i Skurup.