Industrielektriker

Industrielektriker


Att jobba som industrielektriker hos oss på Ropack innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Du kommer bl.a. att arbeta med att bygga elskåp, montage av elkomponenter, samt installation av bl.a pallastare, banor och specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin. Du arbetar i spännande projekt, både internt och ute hos kunder.


I rollen som industrielektriker blir din huvudsakliga uppgift att bygga elskåp efter elritningar, dra el samt montage av elkomponenter på maskiner. Du deltar i provkörningar samt i driftsättningar ute hos kund samt utför förebyggande och avhjälpande underhåll. Du ingår i ett team med elektriker, elkonstruktör samt automationsingenjör där ni tillsammans verkar för att leverera med hög kvalitet, resultat och med ett gott samarbete i fokus.

Du bör trivas med att arbeta självständigt eller i grupp. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Stor vikt kommer ligga på de personliga egenskaperna. En del av våra installationer kommer att finnas på annan ort vilket innebär resor i tjänsten.

Vi söker dig som har en 3-årig gymnasieutbildning eller liknande grundutbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Vi kräver att du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift samt har körkort.

Omgående tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kollektivavtal finns.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till niklas.larsson@ropack.se

Kontakt: Niklas Larsson Tel.0411-55 66 48.

Intervjuer och urval kommer ske löpande, så vi ser gärna att du skickar din ansökan så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Niklas Larsson
Telefon 0411-556648
Område Skurup
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ropack.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropack Materialhantering AB är ett
familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värmeteknik. Kunderna återfinns inom alla näringsgrenar men främst inom livsmedels- och oljeindustrin. Företaget har ca 15 anställda med kontor och verkstad i Skurup.