Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

EKONOMIASSISTENT

Vi söker dig som kan arbeta med varierande arbetsuppgifter som bl.a. innefattar leverantörsreskonta, löpande bokföring, avstämningar, internkontroll, momsredovisning, löner, förberedande inför bokslut mm.

Bakgrund:

Gymnasieekonom eller ekonomiutbildning på högskola samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha god datavana och har du kunskaper i systemen Pyramid och Kontek ses detta meriterande. Eftersom vi arbetar en del internationellt behöver du kunna utrycka dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vad förväntas av dig?

Som person är du noggrann, strukturerad och gillar att arbeta med siffror. Har förståelse för bokslut och rapportering och trivs med att samarbeta med andra.
Deltidstjänst 50% -75% enligt överenskommelse, tillsvidareanställning.
Kollektivavtal finns.

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till hanna.larsson@ropack.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Larsson Davinski tel. 0411-55 66 45.
Mer info
Kontaktperson Hanna Larsson Davinski
Telefon 0411-55 66 45
Email Mejla Hanna Larsson Davinski
Område Skurup
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värmeteknik. Kunderna återfinns inom alla näringsgrenar men främst inom livsmedels- och oljeindustrin. Företaget har ca 15 anställda med kontor och verkstad i Skurup.