För kunds räkning söker vi nu en elmontör.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som Elmontör är du med i både tillverknings- och installationsfasen av reservkraftverk. Detta innebär att du både kommer jobba på plats i verkstaden men även ute hos olika kunder för att installera reservkraftverken. I samband med detta är övernattningar vanligt förekommande.

Utbildning
Du bör har minst gymnasial elutbildning.

Erfarenhet
Ett par års yrkesmässig erfarenhet är meriterande och då gärna från liknande uppdrag.

Personliga kvalifikationer
  • Gymnasial elutbildning
  • Ett par års yrkesmässig erfarenhet
  • Hantera svenska i både tal & skrift
  • B-körkort
  • Förstå engelska
Lön och anställningsvillkor
Fast lön enligt avtal där du de första 6 månaderna hyrs ut till kunden med ambitionen att därefter gå över till en tillsvidareanställning.
Traktamente utgår med 210:-/dag och övernattningstillägg 140:-/natt

Ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande.
Mer info
Område Skurup
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.