Elinstallatör till innovativt företag

Elinstallatör till innovativt företag

Vi på OnePartnerGroup söker nu en fordonsintresserad elinstallatör till vår samarbetspartner AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik i Skurup! Söker du efter en ny utmaning med varierande arbetsmoment? Då har du hittat helt rätt!

Om kundföretaget

AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik arbetar med påbyggnationer till lastbilar så som tipp- och kranbyggnationer samt fasta flak- och specialbyggnationer. Företaget skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kundernas verksamhet, behov och önskemål. Ett företag som drivs av innovation där utvecklingen aldrig står still.

Läs mer på https://bjkaross.se/om-foretaget/

Dina arbetsuppgifter

Som fordonselektriker kommer du arbeta med kundanpassade påbyggnationer till lastbilar vilket innebär montering av elsystem- och eldetaljer. Din arbetsdag blir omväxlande och stimulerande då ingen dag blir den andre lik. Du stöter på varierande arbetsuppgifter som exempelvis inkoppling av strömbrytare, montering av arbetslampor samt inkoppling av kranar och tippar.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 06.45 - 16.00 måndag till fredag med arbetstidsförkortning varannan fredag.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning, alternativt erfarenhet av liknande arbete. För att axla rollen som fordonselinstallatör bör du ha praktisk vana av elektronik. Du besitter god verktygskännedom och har goda kunskaper i att läsa elschema- och ritningar. Du trivs med att arbeta självständigt och stöter du på problem hittar du snabbt en lösning.

Meriterande om du tidigare arbetat med fordonsel. B-körkort är ett krav.

Tillträde omgående. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på http://www.onepartnergroup.se/malmo/
Mer info
Område Skurup
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se