Projektledare till Olssons Elektromekaniska

Projektledare till Olssons Elektromekaniska

Nu söker vi en projektledare till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för hela projektet inom tillverkning av reservkraftverk; begära in offerter, tidsplanera projekten, sammanställa dokumentation, medverka vid byggmöten och besiktningar samt att agera säljstöd. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs att du har en teknisk utbildning, inriktning elteknik och elkraft, eller motsvarande. Dessutom bör du ha några års erfarenhet av arbete som projektledare. Kunskaper inom affärs- och/eller entreprenadjuridik är meriterande. Stort värde sätts på dina personliga egenskaper där ordningsam, drivande, serviceinriktad och strukturerad är av största vikt. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, 0417-77 99 81.

Tillträde under våren.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0417-77 99 81
Område Skurup
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Läs mer om företaget på www.olssonselektromekaniska.se.