Truckförare/Maskinförare

Truckförare/Maskinförare

Truckförare/Maskinförare till Jackon i Skurup

Arbetsuppgifter

På Jackon kommer du att ha en kombinerad roll som truckförare och maskinförare. Som truckförare kör du motviktstruck och förser produktionen med material och kör ut färdiga produkter på pall från produktion till lager. Som maskinförare är din uppgift att ställa in, köra och övervaka maskin.

Arbetstiden är tvåskift med följande arbetstider;

Förmiddagsskift: måndag-torsdag: 06.00-14.42, fredag: 06.00-15.12

Eftermiddagsskift: måndag-torsdag: 14.30-22.30

Tjänsten har en omgående start och är löpande med möjlighet till anställning. Då man arbetar i ett mindre team hjälps man åt där det behövs.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har truckkort för motvikt samt B-körkort. Du är en rutinerad truckförare och har erfarenhet av att jobba på lager. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete är meriterande, men inte ett krav. Du behärskar svenska och engelska samt har möjlighet att börja omgående.

Som person är du driven, ansvarstagande och självgående. Du är mån om att göra ett bra arbete, tar för dig och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är noggrann och gillar ordning och reda. För övrigt har du en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Ansökan

Jackon har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på JKS Sverige på 040-12 12 25.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Widéen
Telefon 040121225
Område Skurup
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jackon-koncernen är en familjeägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundad 1956. Företaget är en av Europas ledande tillverkare av isolering, specialprodukter och förpackningar i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren och EPP (expanderad polypropen). Koncernen har totalt 21 fabriker i 6 länder och försäljningskontor i ytterligare 3 länder. Jackon-koncernen har 800 anställda och en årsomsättning på 3 miljarder norska kronor. Jackon Sverige har 140 anställda uppdelade i 5 fabriker.