Maskinoperatör

Maskinoperatör

Maskinoperatör till Jackon i Skurup
Jackon-koncernen är en familjeägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundad 1956. Företaget är en av Europas ledande tillverkare av isolering, specialprodukter och förpackningar i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren och EPP (expanderad polypropen). Koncernen har totalt 21 fabriker i 6 länder och försäljningskontor i ytterligare 3 länder. Jackon-koncernen har 800 anställda och en årsomsättning på 3 miljarder norska kronor. Jackon Sverige har 140 anställda uppdelade i 5 fabriker.

Arbetsuppgifter

På Jackon kommer du att arbeta som maskinoperatör i deras produktion i Skurup. Som maskinoperatör är din uppgift att ställa in, köra och övervaka maskin. Du kommer även att köra motviktstruck och förser produktionen med material och kör ut färdiga produkter på pall från produktion till lager.

Arbetstiden är tvåskift med följande arbetstider;

Förmiddagsskift: måndag-torsdag: 06.00-14.42, fredag: 06.00-15.12

Eftermiddagsskift: måndag-torsdag: 14.30-22.30

Tjänsten är löpande med möjlighet till anställning hos Jackon. Då man arbetar i ett mindre team hjälps man åt där det behövs.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och/eller som har viljan och intresset att lära dig arbetet på plats. Du har truckkort för motvikt samt B-körkort. Du som söker har god erfarenhet av truckkörning. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete är meriterande, men inte ett krav. Du behärskar svenska och engelska samt har möjlighet att börja omgående.

Arbetet ställer krav på att du har ett gott siffersinne, är noggrann och gillar ordning och reda. Du är plikttrogen, ansvarstagande och mån om att göra ett bra arbete. Du hugger i och hjälper till där det behövs. Periodvis är det ett högt tempo, vilket du trivs med och hanterar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. För övrigt har du en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Ansökan

Jackon har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på JKS Sverige på 040-12 12 25.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Widéen
Telefon 040121225
Område Skurup
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2021 (31 dagar kvar)