Reservdelssäljare till Swedish Agro Machinery i Skurup

Reservdelssäljare till Swedish Agro Machinery i Skurup

Swedish Agro Machinery befinner sig i en spännande tillväxtfas och förstärker nu sitt team med en Reservdelssäljare till deras filial i Skurup, där även deras huvudkontor är beläget.

Har du bakgrund inom försäljning och goda fordonstekniska kunskaper? Tycker du precis som vi att våra kunder förtjänar kundservice i världsklass? Söker du ett utvecklingsinriktat bolag i stark tillväxt som du vill utvecklas med? Då har vi möjligheten! På Swedish Agro Machinery får du möjligheten att arbeta med marknadens bästa produkter av högsta kvalité och ansluter till ett välrenommerat och framgångsrikt bolag på frammarsch.

Hos oss blir du en viktig del av ett trevligt och kompetent team av kollegor som tillsammans delar målsättningen om att bli ledande på servicemarknaden inom branschen. Kulturen hos oss präglas av en god gemenskap i familjär anda där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på: https://www.claas.se/

Om tjänsten I rollen som Reservdelssäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker samt försäljning av reservdelar till såväl befintliga som nya kunder. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. Försäljningen sker både över disk i butik men också via uppsökande försäljning och kundbesök. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Vem är du Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Du är disciplinerad och effektiv som person med fingertoppskänsla för service och kundhantering. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från fordonsbranschen. Har du dessutom erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner har du mycket goda förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Du kommer att få arbeta med högklassiga produkter och världsledande varumärken såsom: CLAAS, HORSCH, LEMKEN och Samson för att nämna några. Arbetstiderna är kontorstid, måndag till fredag.

Vi erbjuder dig Medarbetarna är Swedish Agro Machinerys viktigaste resurs och vi utbildar löpande vår personal för att säkerställa en fortsatt högklassig service ut mot marknaden vilket gör att ditt arbete hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen. Du erbjuds marknadsmässigt konkurrenskraftiga villkor och får vara med på en häftig resa i ett bolag med goda framtidsutsikter.

Placering & start Tjänsten är placerad i Skurup. Tillsättning är snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt Är du intresserad av tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Philip Clausen, phcl@sa-machinery.se , 076-1391819.

Ansökan Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Skurup
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.