Junior elektriker till härligt gäng

Junior elektriker till härligt gäng

Har du en bakgrund inom el? Vill du arbeta i ett härligt team med högt i tak? Är du därtill intresserad av att lära dig allt om fordonsel är den här tjänsten perfekt för dig.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som fordonselektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Påbyggnationer på lastbilar och kranar o Kabeldragning
  • Inkoppling av strömbrytare, kablage, reläer, mm. o Montering av arbetslampor, sidormarkeringsljus extraljus, mm.
  • Läsa kopplingsscheman/elscheman
Som fordonselektriker arbetar du med kundanpassade påbyggnationer, och arbetet är både omväxlande och stimulerande. Utifrån elscheman arbetar du med montering och koppling av hydrauliskt styrda påbyggnader och kranar på olika lastbilschassier. Du och dina kollegor arbetar i självständiga grupper på 6-8 bilar åt gången, och tillsammans med montörer och svetsare får du vara med i hela processen - och du får se lastbilen ta form från början till slut.

Din profil

Skallkrav:
  • Elutbildning
  • Svenska
  • Kunna läsa el-schema
  • B-körkort (för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen)
Vi söker dig som är utbildad inom el med intresse för fordon. Du behöver inte vara färdig med dina lärlingstimmar. Du har god verktygskännedom och kan följa elscheman. Som person tror vi att du är ordningssam och öppen, och tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Skurup
Arbetstider: 06:45-16:00, varannan fredag slutar kl. 10:30
Omfattning: Tillsvidare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Skurup
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med mångårig erfarenhet och djup kompetens utför vår kund påbyggnationer till lastbilar. De har en lång tradition av hantverk och kundbemötande i världsklass, samtidigt som de ligger i framkant inom innovation och utvecklar löpande egna produkter. Du får här chansen att bli del av ett företag med god stämning och sammanhållning där man tar hand om varandra. Lagandan är tydlig, och du får här en trygg och långsiktig anställning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.