Relationsskapande butikssäljare med kunden i fokus till Folkpool i Skurup

Relationsskapande butikssäljare med kunden i fokus till Folkpool i Skurup

Vi söker dig som har förmåga att bygga kundrelationer och att sätta kundnöjdhet i fokus och som vill skapa mervärde, glädje och livkvalitet för familjer.

Vi erbjuder en tjänst på ett företag med utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Du kommer att driva den dagliga butiksverksamheten och ha våra kunder i fokus genom att leverera serviceinriktad och behovsstyrd försäljning.
Du har lätt för att bygga kundrelationer och lägger stor vikt vid att sätta kunden i fokus.
Vi är ett litet företag där alla hjälps åt med de dagligt förekommande arbetsuppgifterna i butiken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av konsument försäljning B2C. Relevant utbildning inom försäljning är meriterande.
Som person är du lyhörd, pålitlig, noggrann, driven och initiativrik. Du har hög social kompetens och brinner för att skapa goda relationer, både internt och externt. Du är en driven säljare och har förmåga att jobba strukturerat och självständigt.

Kommunikation är av stor vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Datorvana är ett måste, vana att jobba med Excel och Word är mycket meriterande.

Erfarenheter vid kassasystem och att hantera kontanter och stämma av dagsavslut, en känsla för vad som krävs för att hålla en butik inbjudande.

Folkpool Skurup

Folkpool Skurup grundades 1988 och är återförsäljare för Folkpool som är Sveriges i särklass största leverantör av swimmingpooler och spabad till privatpersoner.
Mer info
Område Skurup
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.