Driven butikssäljare till Folkpool Skurup

Driven butikssäljare till Folkpool Skurup

Allmänt
Butiken säljer i huvudsak swimmingpooler och spabad samt tillbehör till dessa. Vi söker nu förstärkning i form av en butikssäljare. Du kommer att bli en viktig kugge i vår verksamhet.

Profil
För att klara av arbetsuppgiften tror vi att erfarenhet av konsumentförsäljning är nödvändigt, gärna av sällanköpsvaror. Relevant utbildning inom försäljning och eventuellt marknadsföring är meriterande. Som person är du lyhörd, pålitlig, noggrann, organiserad och initiativrik. Du har hög social kompetens och brinner för att skapa goda relationer, både internt och externt. Du är en driven säljare och har förmåga att jobba strukturerat och självständigt.

Trots att vi är stora i vår bransch är vi ett litet företag och i vår företagskultur hugger alla i där det behövs.

Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Stor datorvana är ett måste, vana att jobba med Excel och Word är mycket meriterande.

Erfarenheter vid kassasystem samt en känsla för vad som krävs för att hålla en butik inbjudande är viktigt.

Vi är ett litet företag där alla hjälps åt med de dagliga arbetsuppgifterna. Med andra ord ett mycket omväxlande arbete! Detta är inte för dig som inte kan tänka dig att hugga i då och då.

Då en tidigare produktkännedom är ovanlig kommer en stor del av en inledande anställning att bestå av utbildning och självstudier.

Vi tror att du har en lokal förankring och vill utvecklas på sikt tillsammans med oss.

Truckkort är meriterande.

Övrigt
Arbetet är normalt förlagt till dagtid, veckodagar samt lördagar, men arbete förekommer på kvällstid och (i sällsynta fall) söndagar.
Detta är en väldigt säsongsbetonad bransch med högsäsong mars -oktober. Vår högsäsong är hektisk och arbetsam. Stor stresstålighet är därför ett måste.

Arbetsplatsen är belägen i Skurup.

Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan på mail info@bequ.se senast 2019-02-15. Bifoga meritförteckning och personligt brev.

För närmare upplysningar eller frågor kontakta oss gärna via mail.
Mer info
Område Skurup
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.folkpool.se
Sista ansökningsdag 15 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Folkpool grundades 1968 och är Sveriges i särklass största leverantör av swimmingpooler och spabad till privatpersoner. Folkpool Skurup / BeQu Pool & Spa grundades 1988 och är en av ca 30 återförsäljare för Folkpool runt om i Sverige.