Säljare

Säljare

Är du duktig på att skapa förtroende och bemöta såväl befintliga som nya kunder på ett personligt sätt? Då är förmodligen tjänsten som säljare på Swerock intressant för dig. Vi söker nu en driven lagspelare som vill arbeta som projektledande säljare inom Skaraborg med utgångspunkt från Skövde, där vi ser stor potential i marknaden.

Om tjänsten

Ditt dagliga arbete kommer präglas av att vara ute på fältet och bygga goda samt tillitsfulla relationer inom branschen. Som projektledande säljare på Swerock ansvarar du för att arbeta med såväl befintliga som framtida kunder med fokus på att bevara och utveckla Swerocks starka position på marknaden. Du är länken mellan våra kunder, kundtjänst och produktion inom de geografiska områdena Skaraborg och Jönköping. Du kommer i rollen representera både produktion och transport, där du ansvarar för helheten från "ax till limpa" i de affärer som Swerock gör. Naturligtvis är du lyhörd för alla affärsmöjligheter inom Swerock eller Peabkoncernen. Du håller dig uppdaterad med marknaden samt jobbar för att skapa goda relationer med nya som gamla kunder och leverantörer. Kalkylarbete, sammanställning av offerter samt administration ingår som en naturlig del i tjänsten.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare och har förmågan att skapa varaktiga relationer och personliga kontakter både internt och externt. Du har ett kundfokus och drivs av att hitta effektiva lösningar utifrån projektets behov. Du trivs bäst i lagsammanhang vilket innebär att du är mån om att utveckla såväl dig själv, dina kollegor och verksamheten i en positiv riktning. I en kreativ och flexibel roll behöver du ha en god känsla för vad som är genomförbart samt förmåga att tänka nytt.

Kravprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bygg- & anläggningsbranschen som säljare, entreprenör eller leverantör. Därtill söker vi dig som har:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning samt viss kunskap inom avtalsskrivning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
  • God IT-vana.
  • Innehar B-körkort.
Du bör ha eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Hubert Malmström +46 725 33 38 22.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (21 dagar kvar)