Hoppa till innehåll
Svenska Motor Sverige AB logotyp

Svenska Motor söker Säljare till Skövde

Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en social och måldriven säljare med minst tre års erfarenhet av uppsökande / proaktiv försäljning till vår anläggning i Skövde. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia. På Svenska Motor jobbar totalt cirka 50 personer med nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Vi är exklusiv Kia-återförsäljare för våra anläggningar i Skövde, Lidköping, Mariestad och snart Falköping. Vi söker dig som på ett modernt och effektivt sätt kan hantera hela processen i en försäljning från intresseväckare, behovsanalys, kundmöte till leverans och uppföljning.

Dina färdigheter
Du kommer att jobba både proaktivt med att kontakta kunder och aktivt med kunder genom våra digitala kanaler samt i och utanför vår bilhall. Vi förväntar oss att du har god förmåga att organisera och planera ditt arbete, är ödmjuk, har ett sinne för affärer och en stor portion servicekänsla.

Meriterande är om du tidigare jobbat med sälj, kundkontakt eller ett serviceyrke men inte nödvändigtvis i bilbranschen. Det är ett plus i kanten om du tidigare jobbat med sälj mot företag och offentlig sektor. I övrigt ställer vi krav på att du är snabblärd, har goda digitala- och datorkunskaper, kan skriva och prata på såväl svenska som engelska samt har B-körkort.

Ansökan
Är du vår nya säljkollega? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan "Säljare Skövde".
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Sista ansökningsdatum är den 29 september 2023 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten kontakta platschef Johan Strid, johan.strid@svenskamotor.se. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Motor Sverige AB är ett bolag med anor som genom åren varit återförsäljare för en rad bilmärken. Numera exklusiv Kia-återförsäljare i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde med ca 50 medarbetare. Bolaget omsatte år 2021 ca 330 miljoner kronor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare