Hoppa till innehåll
Svenska Motor Sverige AB logotyp

Svenska Motor söker Fordonstekniker till Skövde

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonstekniker med minst tre års erfarenhet till vår anläggning i Skövde. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar och även transportbilar. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt minst tre års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av de märken vi är auktoriserade för. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan
Är du vår näste fordonstekniker? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan "Fordonstekniker Skövde".
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 13 oktober 2023 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår servicechef Daniel Johansson, daniel.johansson@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
Daniel Johansson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Motor Sverige AB är ett bolag med anor som genom åren varit återförsäljare för en rad bilmärken. Numera exklusiv Kia-återförsäljare i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde med ca 50 medarbetare. Bolaget omsatte år 2021 ca 330 miljoner kronor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare