Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Heltidstjänst som betongarbetare i Vara

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi drivna och engagerade betongarbetare till vår kund i Vara! Tjänsten är på heltid och beräknas starta i början av juni.

Information om uppdraget:

Vår kund K-Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens hållbara flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med deras stomkoncept. De har fabriker runt om i landet och för fabriken i Vara söker de nu fler betongarbetare.

Som betongarbetare får du ett varierande och givande arbete där du kommer att arbeta med olika projekt. I din roll kommer du att utföra olika typer av betongarbeten, såsom gjutning och armering. Ritningsläsning och att säkerställa säkerhet och kvalitet inom projekten är en del av arbetet. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med god stämning och hög säkerhet.

Tjänsten är på heltid och start sker i början av juni där du får en betald upplärning i arbetsuppgifterna. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men jobbar som konsult hos K-Prefab.

Detta söker vi:

Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral och pålitlighet. Du har ett kvalitets- och säkerhetstänk och tycker det är viktigt att överlämna ett arbete som du är stolt över. Arbetet kommer att bedrivas självständigt men i samarbete med kollegor och därför krävs det att du är social, har en positiv inställning och är en lagspelare.

Har du erfarenhet av ritningsläsning sedan tidigare är det ett stort plus då du kommer följa ritningar noggrant. För att klara av tjänsten behöver du ha god fysik och tycka om att arbeta med kroppen. Det är också fördelaktigt om du har körkort och egen bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen i Vara.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Betongarbetare, Bygg, Industri, Produktion, Heltid

Sökord: Betongarbetare, Bygg, Industri, Produktion, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com