Hoppa till innehåll
Sector Alarm AB logotyp

Heltidsjobb i Skövde

Ansök nu
[09:49] Johanna Edwardsson

Kom du inte in på den utbildning som du hade önskat? Är du osäker på vad du ska göra under hösten? Då har vi ett bra alternativ för dig! Hos oss kan du kombinera både jobb och utbildning.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En av Sveriges mest meriterande säljutbildningar: Sector Way Academy.
Här erbjuder vi alla våra nya anställda chansen att under flera olika steg lära sig hantverket bakom försäljning och hur vi kan bidra med trygghet för privatpersoner varje dag. När samtliga steg är genomförda får du en certifiering som säljare.

  • Chansen att växa inom företaget genom våra karriärsteg: Future Sales Manager Program.
Visar du framfötterna har du möjligheten att få utveckla din förmåga att leda, inspirera andra och ta nya kliv i karriären. Det är du som sätter gränserna för vad som är möjligt, vårt ledarskapsprogram ger dig verktygen för att lyckas.

  • Ha roligt på jobbet och tävla tillsammans med dina kollegor.
För oss är det viktigt att man ska trivas på jobbet. Du kommer att få jobba tillsammans med ett grymt team samt erfarna ledare. I teamet är vi som en familj, vi har roligt, tävlar och firar våra framgångar.

Kvalifikationer
  • Du pratar flytande svenska
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
  • Du kan jobba på heltid – 5 dagar i veckan, kvällstid
För oss spelar det ingen roll hur mycket eller lite erfarenhet du har. Dina personliga egenskaper är det viktiga för oss!

Tjänsten

Vi är idag ett av Europas största säkerhetsföretag som jobbar för att skapa säkra trygghetslösningar för privatpersoner. Som säljare hos oss träffar du dagligen nya potentiella kunder i deras hem och presenterar våra tjänster som anpassas efter deras behov. Ditt jobb handlar inte bara om att sälja en produkt, det handlar om att göra skillnad på riktigt!

Låter det som en bra start på din karriär? Ansök då enkelt utan cv så kontaktar vi dig!
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare