Hoppa till innehåll
Ansök nu
PLS är ett andra generationens familjeföretag som grundades 1973 i Skövde och är en marknadsorienterad producent av rengöring och hygienprodukter med ett stort hållbarhetsfokus. Här tillverkar vi fortfarande vårt kem i vår ISO-certifierade fabrik enligt grundprincipen om enkla och kostnadseffektiva rengöringsmetoder. Hela vår verksamhet bedrivs med största möjliga hänsyn till miljö, såväl för natur som för användaren. Våra produkter kommer direkt från fabriken i Skövde till er som kund, utan långa transportsträckor på Europas vägar – lokalproducerat när det är som bäst!

Läs mer på pls.nu


För att fortsatt kunna ligga i framkant samt möta framtida lagkrav söker vi nu en administrativ kemist till vår verksamhet i Skövde. Vi välkomnar dig till en prestigelös arbetsplats med högt i tak där du får en variationsrik roll med frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter internt. Vill du bli en del av den familjära atmosfären hos oss på PLS? Välkommen med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter
I rollen som administrativ kemist erbjuder vi dig en bred roll med hållbarhet och cirkulär ekonomi i fokus. Här arbetar du med att säkerställa företagets recept och miljömärkningar så att de håller kraven som ställs från kunder samt följer gällande lagar och regler. Vidare kommer du att arbeta med att säkerställa en smidig omställning enligt EU:s nya direktiv Gröna Given och anpassa sortimentet enligt gällande lagkrav. Rollen innefattar främst administrativa uppgifter i form av bland annat research, testning, registrering av produkter och miljömärkning men också möjlighet att driva egna projekt. 
Du tillhör produktutvecklingsavdelningen och arbetar aktivt med vårt produktsortiment, underhåll av labb och bidrar till kompetensutvecklingen i verksamheten samtidigt som du fungerar som säljstöd. 

Vi erbjuder dig stor möjlighet till personlig utveckling och intern vidareutbildning.

Profil
I den här rollen söker vi dig som är intresserad av kemi och hållbarhet och som trivs i en omväxlande miljö. Då rollen innebär stora kontaktytor både internt och externt ser vi gärna att du är social och serviceinriktad samt att du har tidigare erfarenhet av kund- eller leverantörsrelationer. Du har god förståelse för ekonomi och marknad och trivs i en utåtriktad roll där du får möjlighet att representera företaget och agera ansiktet utåt. Rollens karaktär förutsätter att du är lugn och strukturerad och vi lägger stor vikt vid eget driv och intresse kring att forma nya processer och rutiner.  Att du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning i bagaget samtidigt som du har ett par års arbetslivserfarenhet ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har en god administrativ förmåga och goda kunskaper i att arbeta i affärssystem, gärna Monitor. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic, 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig  att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare