Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Upplever du dig vara en skicklig och erfaren svetsare med kompetens inom MIG/MAG, TIG och MMA-svetsning? Då vill vi höra från Dig! 

 

Om OnePartnerGroup Skaraborg

OnePartnerGroup Skaraborg verkar inom Skaraborgs gränser med utgångspunkt ifrån Skövde, Falköping, Vara och Lidköping med omnejd. Företagen vi samarbetar med befinner sig alltså på olika orter runt om i hela Skaraborg och vi vill gärna veta vilka orter som du kan tänka dig att jobba på! Vi erbjuder hjälp med bemanning och/eller rekrytering beroende på vad företaget efterfrågar. 

 

Företag vi samarbetar med

Söker dig som all har typ av erfarenhet av svetsning, oavsett metod. De som vi samarbetar med i dagsläget befinner sig i Falköping och Vara, men vi håller gärna utkik efter svetsuppdrag på andra orter också. De kan söka svetsare för kortare eller längre uppdrag, beroende på behov, preferenser som vi givetvis stämmer av med Dig. Arbetstiderna som vanligtvis förekommer är under dagtid och lönen kan variera beroende på vilket företag och vilken bransch. 

 

Din Profil
  • Erfarenhet av svetsning med MAG, TIG och MMA.
  • Förmåga att tolka och arbeta utifrån tekniska ritningar och specifikationer.
  • Säkerhetsmedvetenhet och efterlevnad av gällande säkerhetsföreskrifter.
  • Förmåga att arbeta både självständigt och i team.
  • Grundläggande kunskaper om material och metallurgi.
  • God fysisk kondition och förmåga att arbeta i olika arbetsmiljöer.

 

Vad innebär min ansökan? 

Vi går igenom ansökningar varje vecka och besitter du efterfrågad kompetens, så kommer vi att stämma av läget närmare där du får berätta om din nuvarande situation och dina tankar kring framtiden. Vi kommer också att gå igenom var du vill jobba, med vad och övriga preferenser Du möjligtvis har. 

Så! Med det sagt är du varmt välkommen med din spontanansökan. 

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.