Löneadministratör

Löneadministratör

Vi söker dig som är erfaren löneadministratör till vår kund i Tidaholm med start omgående.
 
Om tjänsten 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera löpande löner för både kollektiv och tjänstemän samt support kring lönefrågor till chefer och övriga ledare.
Sjukhantering, tidrapporter, reseräkningar, efterrapportering till ekonomiavdelningen tillhör ditt dagliga arbete. I övrigt ingår personaladministration, som att ta fram intyg, rutiner och övrigt administrativt arbete.

Tjänsten är på heltid och dagtid med start omgående/vid överenskommelse. 
Du kommer få en anställning hos OnePartnerGroup Skaraborg.

 
Din profil 
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av lön för både kollektiv och tjänstemän. Det är viktigt att du är trygg i din roll som löneadministratör och kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Som person är du flexibel, har en god kommunikationsförmåga och lätt att samarbeta med.


Din ansökan 
Låter detta intressant? Sök tjänsten via denna annons genom att ladda upp ditt CV och personliga brev. 
Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon, utan hänvisar dig till att söka via annonsen. 
Urval sker löpande, så vänta in med att ansöka!  
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Lindvall.


Att vara anställd på OnePartnerGroup 
Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup, och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Som anställd har du även regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 


Om OnePartnerGroup 
Sedan 2009 har OnePartnerGroup arbetat med att vara de lokalaste bemanningsföretaget i Sverige. Idag finns vi på ett 40-tal orter och i Skaraborg har vi kontor i Skövde, Falköping, Lidköping och Vara. Vi vill vara så nära våra kandidater, konsulter och kunder som möjligt och vi hoppas du känner att vi följer våra värdeord som är schyssta, framåtlutande lagspelare. För oss är du viktig, då du som anställd blir vår ambassadör ute hos alla våra unika kunder ute i Skaraborg. Din vardag är lika viktigt för oss som för dig och vi vill att du känner glädje när du får till jobbet. Vi lägger stor vikt på din personlighet och vi vill hitta rätt jobb för just dig! 


Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se