Hoppa till innehåll
Ansök nu
OnePartnerGroup Skaraborg är Skaraborgs lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag som bildades 2011. De senaste åren har vi haft en snabb tillväxt och tack vare en stark etablering på marknaden och en bred affär med kunder i alla branscher behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare en kollega.

Att jobba på OnePartnerGroup Skaraborg innebär att få vara med och påverka, skapa och utveckla. Vi lever efter devisen framåtlutad, schysst, lagspelare och är ett sammansvetsat gäng utspridda på våra fyra kontor i Skövde, Falköping, Lidköping och Vara. Du kommer till ett bolag där vi jobbar prestigelöst i team med kvalitativa arbetssätt och processer där kund och leverans är i fokus och vi känner stolthet över vårt hantverk.
Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll för att vi tillsammans ska växa och uppnå våra mål. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla våra förträffliga kollegor runt om i landet.  Din roll:
Som Rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del i vårt team där du självständigt driver ditt ansvarsområde rekryteringsaffär och jobbar mot såväl personliga mål som verksamhetens övergripande målsättningar. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. I rollen agerar du rådgivare mot kunden och är en samarbetspartner snarare än en leverantör.
Kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar för hela processen - från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser och fram till dess att avtal är signerat mellan kandidat och kund.
Då vi är lagspelare och lägger stor vikt vid våra verksamhetsmål ser vi ett värde i att kunna stötta varandra i verksamhetens samtliga delar vilket också på sikt kan innebära en viss flexibilitet i dina arbetsuppgifter.

Möjlig placeringsort är Skövde, Lidköping, Falköping eller Vara. 


Kvalifikationer och erfarenheter:
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av rekrytering och som är van vid att driva rekryteringsprocesser på ett professionellt, personligt och självständigt sätt. Har du ett lokalt nätverk och erfarenhet av branschen ser vi det som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har ett ekonomiskt sinne och erfarenhet av försäljning och search-arbete.  Du är också duktig på att koordinera flera processer, samtidigt som du inte tummar på kvalité och service.
För att vara aktuell har du körkort, kan på ett proffsigt sätt kommunicera i tal och skrift  samt har en god system- och dokumentationsvana.  


Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för rekrytering, är säljfokuserad och har ett naturligt eget driv. Du är lösningsorienterad och lyhörd och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker.
För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och bygga långsiktiga relationer. Du är affärsmässig och kvalitetsmedveten i dina processer samtidigt som du kan vara anpassningsbar för att kunna möta kundens behov. 

För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö med högt workflow.

Matchar dina ambitioner med våra? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt härliga gäng. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta verksamhetschef Marcus Litborn på 0721-874992 eller marcus.litborn@onepartnergroup.se.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare