OnePartnerGroup Skaraborg söker extrajobbare till vår kund utanför Skövde! 
Pluggar du just nu och vill tjäna lite extra vid sidan om? Eller har du ett jobb idag men eftersöker fler timmar? Då är denna tjänst som gjord för dig. 


Vi söker Dig som
 • Har en övrig sysselsättning på MINST 50% dvs. studier eller annat deltid/heltidsjobb. Intyg på studier eller nuvarande anställning kommer att krävas. 
 • Befinner sig geografiskt i Skövde med omnejd. 
 • Har möjlighet att jobba vardagar under dagtid.
 • Har erfarenhet av lager eller dylikt sedan tidigare
 • Behärskar det svenska språket i tal- och skrift. 

Arbetsuppgifter och tider 
 • Lagerarbete - containerlossning och fysiskt krävande arbetsuppgifter. Truckkörkort och/eller truckkörning är inte ett krav men en merit. 
 • Måndag-fredag när du har möjlighet att jobba, under dagtid 07-00-16.00
 • Arbetet är förlagt hos vår kund på deras lager utanför Skövde

Övriga meriter 
 • Körkort med tillgång till bil - för att underlätta när det kommer till att ta sig till- och från jobbet i tid 
 • Erfarenhet av lager sedan tidigare
 • Truckkort med erfarenhet av truckkörning

Att vara behovsanställd som konsult på OnePartnerGroup Skaraborg
Du kommer att bli anställd som behovsanställd. Det innebär att Du bestämmer när du kan jobba och finnas tillgänglig för oss. Vi kommer att kontakta Dig för att fråga om du har möjlighet att jobba när kund efterfrågar extrapersonal. Viktigt att notera:  inget satt schema kommer att finnas och Du är inte garanterad ett antal timmar eller arbetspass. Du kan underlätta för oss genom att i förväg meddela din tillgänglighet. I övrigt - som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Urval 
Det ska noteras att urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske omgående. 
 
Ansökan
Gör du via denna annons - inga ansökningar via telefon eller mail då det strider mot GDPR. 
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se