Utvecklare till Viström Digital Development

Utvecklare till Viström Digital Development

Är du en utvecklare som söker nya spännande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i ett framgångsrikt bolag med härlig teamkänsla? Nu behöver Viström Digital Development utöka sitt team med en lösningsorienterad utvecklare, sök redan idag!

Din vardag

Som utvecklare hos Viström är ditt främsta arbete att vara delaktig i utveckling av nya siter samt vidareutveckling av befintliga. Arbetsuppgifterna består främst i att utveckla WordPress-plugins och teman till kunder som vill ha funktionalitet utöver det vanliga, för att få full förståelse för hur kundens verksamhet fungerar kan det förekomma företagsbesök. Det kan handla om integrationer mot betalningslösningar och affärssystem, integrationer mot Viström eget bokningssystem, prisuträkningsfunktioner och mycket mer. Utöver att bygga kundspecifika lösningar så kommer du även vara med och förbättra deras WordPress-plattform för webbplatser och e-handel. Hos Viström kommer du bli en del av ett företag som värnar om sin personal. Du blir en del av ett glatt gäng och kommer arbeta tillsammans med andra i teamet, vilket gör arbetet både roligare och mer effektivt.  

Vem är du?

Vi räknar med att du har ett intresse för utveckling och en har en yrkesstolthet i det du gör. Du är flexibel och tycker om att lösa problem. Att vara i ett socialt sammanhang och bli en del av ett team är viktigt för dig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och erfarenhet från Wordpress, PHP, relationsdatabaser, JavaScript med mera. Om du tidigare arbetat med e-handelslösningar ses det som meriterande likväl som kunskaper inom Laravel, React, CI/CD pipelines eller Node och NPM. Personlig lämplighet avgör vem som får tjänsten, talang och drivkraft värdesätts högt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Viström Digital Development med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Viström Digital Development. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-01-31.

Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)