Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

REDOVISNINGSEKONOM TILL SÖDERSTRÖMS SKOG & TRÄDGÅRD AB

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetar du med ekonomi och känner att det är dags för nya utmaningar? Har du erfarenhet av redovisning och vilja att jobba hands on i ett litet, familjärt företag? Nu har du chansen! Söderströms Skog & Trädgård i Skövde behöver en Redovisningsekonom till sin verksamhet, läs mer nedan och sök redan idag!
Din vardag

Som Redovisningsekonom kommer du få en varierande vardag med vanligt förekommande ekonomiskt arbete såsom löpande bokföring, fakturering, lönehantering kund- och leverantörsreskontra samt skatter och moms. Du kommer få helhetsansvar för företagets redovisning och rapportering och kommer agera stöd åt verksamheten. I tjänsten ingår att du hittar förbättringspotential och självständigt genomför mindre projekt.
Vem är du?

Du har ekonomisk utbildning på högre nivå samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har god dator- och systemvana, kan svenska och engelska i tal och skrift. Om du tidigare har arbetat med lönehantering ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du driver ditt eget arbete framåt och har ett genuint intresse för ekonomiska frågor. Du har ett intresse av att utveckla och stötta verksamheten samt är social och lättsam.
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Söderströms med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Söderströms Skog och Trädgård. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: +46 703020273 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-02-04.
Om Söderströms Skog & Trädgård AB

Vi är en av Sveriges största och mest välsorterade butiker inom skog, trädgård och ATV. Här hittar du vårt breda sortiment av maskiner, verktyg, utrustning och reservdelar.

Söderströms har över 25 års erfarenhet i branschen och besitter stor kunskap inom skog och trädgård. Vi jobbar alltid med kvalitet i vårt produktsortiment, med våra reservdelar och i vår service. Våra kunder är både privatpersoner och professionella aktörer på marknaden.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.