Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

KONSTRUKTÖR TILL FORMEC

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en kreativ och engagerad konstruktör som gillar en varierande vardag och gärna vill ha utmaningar i ditt jobb? Vill du arbeta på ett familjärt företag där du får bra utvecklingsmöjligheter? Då har vi rollen för dig! Formec i Skultorp behöver nu utöka sin verksamhet med ytterligare en konstruktör, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Konstruktör på Formec kommer du arbeta inom en varierande och projektbaserad miljö. Ditt arbete kommer inkludera att skapa och utveckla konstruktioner med hjälp av CAD. Eftersom projekten varierar i storlek och komplexitet kan arbetsbelastningen variera över tid, vilket ger dig möjlighet att ständigt möta nya utmaningar och växa i din roll. Din roll medför att du är involverad i startprocessen tillsammans med kunden, du räknar på projekt, genomför inköp och ibland besöker du även kunderna för att förstå vad de behöver.

Hos Formec får du möjlighet att arbeta i en innovativ och kreativ miljö med tillsammans med ett team som präglas av samarbete och god stämning.

Vem är du?

Du har högre utbildning inom teknik eller likvärdig erfarenhet, och du har tidigare arbetat med CAD-design och konstruktion. Du behärskar både svenska och engelska på god nivå. Fler språkkunskaper ses som meriterande för tjänsten likväl som om du har tidigare erfarenhet av Tebis CAD-programvara.

Som person är du flexibel, du gillar att ta dig an problem och hitta en bra lösning på dem. Du är kreativ och flexibel och har förmåga att hantera kund- och leverantörskontakter samt inköpsprocessen. Du har god kommunikationsförmåga och är bra på att samarbeta.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Formec med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Formec. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 46 703020273 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-12-03.

Om Formec

Idag konstruerar och tillverkar Formec formar för artiklar du återfinner hos bland annat bilar, traktorer, lastmaskiner, lastbilar, bussar, möbler och medicinsk utrustning. Det är artiklar i olika plastmaterial, gummi, kolfiber, kompositer, plåt och filtmaterial.

Vi har stor erfarenhet att arbeta med kunder som har höga krav på kvalitet, leveranssäkerhet och med en stor bredd av olika processer. Vi utför även legobearbetning för alla tänkbara behov. Med hög precision utför vi håltagning, formfräsning och övrig bearbetning enligt kundernas önskemål. I vår kompletta maskinpark med möjligheten att bearbeta stora detaljer utan onödiga uppspänningar kan vi leverera hög precision och korta leveranstider.

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Hudiksvall
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Falköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Götene
Teknik & Ingenjör
Företagslogga