Hoppa till innehåll
Lundgruppen logotyp

Skadetekniker/plåtslagare

Lundgruppen växer och vi behöver mer kompetent personal, till vår anläggning i Mariestad Är du erfaren skadetekniker/plåtslagare som gillar bilar? Kom och jobba på vårt service och skadecenter i Skövde!

Arbetet som skadetekniker är varierande. Du får göra allt från enklare byten av delar till mer avancerade som att svetsa nya bakskärmar tak mm. Även små och större riktningar.

Vilka är vi?
Vi är Meca anslutna och arbetar med alla bilmärken och husvagn/bilsfabrikat. Egen auktorisation på Fiat, Mitsubishi och underauktorisation på ytterligare ett antal bilmärken. Vår arbetsgrupp består av tekniker för husvagn/bil, personbilstekniker, skadetekniker, husbillackerare, personbilslackerare och plastreparatörer.

Det är viktigt att vi håller hög nivå på våra utförda arbeten. Vi behöver därför förstärka med erfarna tekniker/mekaniker på personbilar. Vi jobbar aktivt med förbättringar och bra sammanhållning är viktigt för oss. Vi utbildar löpande vår personal efter behov. Vi erbjuder friskvårdförmåner, möjlighet till egna verkstadsarbeten.

Vem är du?
Du har livserfarenhet, är gärna lite äldre, och tycker det är roligt och inspirerande att arbeta i arbetslag. Du är tekniskt intresserad, ansvarstagande och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får saker gjorda. Du behöver vara strukturerad och stresstålig. Du har god känsla för kvalitet på utfört arbete och är förstås stolt över ditt yrkeskunnande. Tidigare erfarenhet som fordonsmekaniker är meriterande.

Så söker du
Anställningen är en provanställning på 100 procent med placering i Skövde. Tillträde omgående. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat.

Ansök genom att skicka CV och några rader om dig själv till: jobb@lundgruppen.se
Skriv Personbilstekniker i ämnesraden. Har du frågor om tjänsten kontakta:

Robert Svensson
robert@lundgruppen.se
0500-488080 1

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundgruppen finns i Mariestad, Skövde och Götene. Vi är totalt 22 anställda och arbetar med skadereparationer, service och lackering på personbilar och husvagnar/husbilar. Vi har nio olika auktorisationer på bilar, husvagnar och mopedbilar samt är Meca-anslutna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare