Hoppa till innehåll
Lundgruppen logotyp

Kundmottagare plåt

Vi söker nu en skadeberäknare/ kundmottagare till vår anläggning i Skövde. Vi söker dig som brinner för att ge bästa service till våra kunder och ständigt utveckla vår verksamhet. Genom ditt engagerande och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Säkerhetsställa service/reparationsprocessen för våra kunder, gällande bokning, inlämning, planering, utlämning och uppföljning.
  • Planera jobben på varje enskild tekniker.
  • Kundansvar och ta emot bokningar och besvara kundförfrågningar via telefon, webb och mail.
  • Hålla sig uppdaterad på teknisk information från generalagenten för att kunna leverera tjänster med hög kvalité.
  • Skadeberäkning i cabas och fakturering
Vilka är vi?
Vi är Meca anslutna och arbetar med alla bilmärken och husvagn/bilsfabrikat. Egen auktorisation på Fiat, Mitsubishi, Kabe, Ligier och underauktorisation på ytterligare ett antal bilmärken. Vår arbetsgrupp består av tekniker för husvagn/bil, personbilstekniker, skadetekniker, husbillackerare, personbilslackerare och plastreparatörer.
Det är viktigt att vi håller hög nivå på våra utförda arbeten. Vi behöver därför förstärka med erfarna Servicerådgivare/kundmottagare. Vi jobbar aktivt med förbättringar och bra sammanhållning är viktigt för oss. Vi utbildar löpande vår personal efter behov. Vi erbjuder friskvårdförmåner, möjlighet till egna verkstadsarbeten.

Vem är du?
Du har livserfarenhet, är gärna lite äldre, och tycker det är roligt och inspirerande att arbeta i arbetslag. Du är tekniskt intresserad, ansvarstagande och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får saker gjorda. Du behöver vara strukturerad och stresstålig. Du har god känsla för kvalitet på utfört arbete och är förstås stolt över ditt yrkeskunnande. Tidigare erfarenhet som inom liknande yrke är meriterande.

Så söker du

Anställningen är en provanställning på 100 procent med placering i Skövde. Tillträde omgående. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat. Ansök genom att skicka CV och några rader om dig själv till: jobb@lundgruppen.se Skriv Kundmottagare i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Robert Svensson
robert@lundgruppen.se
0500-488080 1

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundgruppen finns i Mariestad, Skövde och Götene. Vi är totalt 22 anställda och arbetar med skadereparationer, service och lackering på personbilar och husvagnar/husbilar. Vi har nio olika auktorisationer på bilar, husvagnar och mopedbilar samt är Meca-anslutna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare