Hoppa till innehåll
Linde Material Handling logotyp

Säljare till Skaraborgsområdet

Ansök nu
Brinner du för att göra affärer, är tekniskt kunnig och redo för en ny utmaning? Vi söker nu en säljare till Skaraborgsområdet. Ta chansen att vara med i denna spännande roll på vår fortsätta framgångsresa!

I rollen som säljare hos oss på Linde Material Handling ingår du i ett team av erfarna säljkollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan med målsättningen att ta marknadsandelar.

Din profil
Vi söker nu dig som har en härlig energi, drivs av att göra affärer och har lätt för att skapa kontakt. Vi ser att du är framåt och trivs på ett område där mycket händer. Du sätter dig in i kundens verksamhet och behov för att hitta rätt lösningar som skapar mervärde för kund och vår organisation. Vidare är du en förtroendeingivande person som skapar goda, långsiktiga relationer.

Som säljare kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i ditt säljdistrikt som utgörs av Skaraborgsområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Försäljning av truckar och logistiklösningar
  • Ansvara för att budget- och försäljningsmål för området uppfylls
  • Delta vid leverans av truckar samt uppföljningsmöten hos kund
  • Nära samarbete med KAM-gruppen
Vi söker dig som brinner för försäljning
Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom marknad, försäljning, teknik eller liknande. Du har ett par års framgångsrik säljerfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning. Du har ett stort intresse och förståelse för tekniska produkter och tjänster. Du har en god administrativ förmåga och behärskar engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav i tjänsten.
Vi ser att du:
  • Trivs i att arbeta med frihet under ansvar
  • Har ett intresse för teknik
  • Brinner för att göra affärer
  • Trivs med kundkontakten
  • Vill driva framgångsrikt säljarbete tillsammans med kollegor
Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Vi är stolta över våra produkter och över våra kunniga kollegor samt det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

I tjänsten rapporterar du till regionchef för Region Mitt. Frågor om tjänsten besvaras Regionchef Tomm Holm på 070-201 12 25.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 juni 2023. Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare