Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Är du nästa stjärna till vår kund inom fordonsindustrin?

Nu letar vi efter fler stjärnor som vill skina tillsammans med oss och vara ambassadörer för Lernia hos vår väletablerade kund inom fordonsindustrin.

Är du tekniskt intresserad? Har du ett öga för detaljer? Är du nyfiken på fordonsindustrin? Har du ett stort driv och vill utvecklas som montör? Är du redo att hoppa på nästa spännande utmaning i arbetslivet?

Då är det dig och flera andra vi söker då vi har flertalet platser öppna hos vår kund inom fordonsindustrin.

Om dig

Du behöver ha ett tekniskt intresse och vara medveten om hur viktigt det är att leverera kvalitet.
Som person är du ansvarstagande och noggrann. Vidare har du lätt för att ta emot instruktioner och är organiserad i ditt arbetssätt. Vi ser också att du är en problemlösare med god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta tillsammans med andra i arbetsgrupper. Du innehar därmed en positiv inställning till både arbete och kollegor. Viktigt för oss är att du som söker alltid vill bidra med ditt bästa till produktionen.

Formella krav för tjänsten
 • B-körkort
 • Fullständig gymnasieutbildning, extra meriterande om det är teknisk utbildning eller mot fordon
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • God fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och det kan förekomma tyngre arbetsmoment
Meriterande
Tidigare erfarenhet ifrån fordonsindustrin
 • Truckkort
 • Om ansökningsprocessen

  Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

  Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

  För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare Amanda Eksell - amanda.eksell@lernia.se

  Om lernia

  Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  30 mars 2023 (2 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare