Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

Skärmaskinist till vår kund Ferrocon

Publiceringsdatum
17 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om kundföretaget
Ferrocon är ett innovativt verkstadsföretag som har varit verksamt i Skövde sedan 1951. Idag med ett 30-tal engagerade medarbetare, flexibel organisation, korta ledtider och snabba, säkra leveranser. Vi är specialiserade på utveckling, konstruktion och tillverkning av produkter och komponenter i stål. Vi har även gediget kunnande inom byggnadssmide.

Vi arbetar endast med certifierat material och i hela spektrat från stora, komplicerade konstruktioner till långa serier av mindre produkter och komponenter.


Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren Skärmaskinist så är det dig vi söker!
Du kommer tillsammans med vår konstruktör göra skärprogram för de order du mottagit.
Efterbearbetning som trumling/gradning ingår i arbetsuppgiften.


Din profil
* Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av plasmaskärning.
* Kunskap i ritningsläsning är ett krav.
* Truckkort erfordras
* Tjänsten är heltid på dagtid.

Övrig information
Urval av kandidater sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se


Konsultia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se
http://www.konsultia.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skellefteå
Organisation & ledning
Företagslogga
Gällivare
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skellefteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Grästorp
Industri & Anläggning
Företagslogga
Vara
Industri & Anläggning
Företagslogga