Hoppa till innehåll
Johanssons Bilservice Skövde AB logotyp

Bilmekaniker/Fordonstekniker Johanssons Bilservice Skövde AB

Är du vår nya bilmekaniker/fordonstekniker?

Johanssons Bilservice Skövde AB är en ackrediterad Autoexpertenverkstad. Vi har funnits sedan 2020, men öppnade portarna till vår nya verkstad i Skövde sommaren 2022. Vår vision är att alltid hålla en hög servicenivå, och vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder. Man ska känna sig trygg med att lämna in sin bil hos oss, där man kan lita på att vi alltid gör vårt yttersta för att hitta bra lösningar. Bilindustrin utvecklas i snabb fart, och vi är väldigt måna om att följa med i denna utveckling. Vi håller på att ackreditera oss till att bli en godkänd bilverkstad (GBV). Just nu jobbar vår grundare Simon själv i verkstaden. Vi har ett stort och ökat tryck på jobb, och vi söker därför nu en bilmekaniker/fordonstekniker.

Arbetsuppgifter

Jobbet innebär i första hand att du ska reparera och underhålla personbilar och lätta transportbilar som tillhör både företag och privatkunder, däckhantering med däckhotell och tvätt av hjul.
Vid behov kan du också komma att utföra reservdelshantering och ha kundkontakt. Därtill tillkommer underhåll av verkstadens lokaler och utrustning som en syssla i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning.
  • Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att jobba som bilmekaniker/fordonstekniker eller ett intresse/erfarenhet som matchar detta.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Enklare erfarenhet av att hantera datorer.
  • B-körkort är ett krav.
I samband med anställning kan det behöva göras en sökning i brottsregistret eftersom vi ska ansöka om certifiering i SERMI: https://www.fordonsverkstader.se/sermi/

Personliga egenskaper
  • Det är meriterande om du är självgående och initiativtagande.
  • Vi ser helst att du är en person som vill utvecklas och har ett intresse för framtidens bilpark med tanke på den snabba utvecklingen i branschen.
  • Det är meriterande om du är van att ha kundkontakt, då det i arbetet ingår att ta emot kunder och ringa telefonsamtal.
  • Du är social och framåt!
Vad vi kan erbjuda dig

Tjänsten omfattar arbete på heltid (100%), med schemalagd arbetstid mellan 8-17, 5 dagar i veckan. Tillsvidareställning med provanställning 6 månader. Detta kan eventuellt justeras eller anpassas efter dina behov. Individuell lönesättning. Vi erbjuder dig fräscha arbetslokaler med bra verktyg, och det kommer finnas möjlighet att utvecklas på arbetsplatsen i form av att åka på kurser och utbildningar. Eftersom vi är ett litet företag och kommer att jobba nära varandra värdesätter vi personliga egenskaper och god social stämning. Skicka in CV via mail till JBS@autoexperten.se. Tjänsten kan tillsättas snarast och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Simon Johansson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 maj 2023 (42 dagar kvar)

Liknande jobb