Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Hr-administratör

Arbetsuppgifter

Vi söker en HR-administratör som ska ansvara för koordinering och administration inför sommarbemanning på vår kunds fabrik i Skövde. I rollen som HR-administratör kommer du att agera kontaktperson gentemot samarbetspartners i Skövde som tillhandahåller bemanningspersonal. I rollen ingår interaktion med ledare och bemanningspersonal och du kommer att ansvara för introduktion och information till nya medarbetare i bemanningen. Som HR-administratör kommer du även arbeta operativt "hands-on" där du är spindeln i nätet. Du kommer att vara vår kunds ansikte utåt gentemot deras samarbetspartners, bemanningspersonal och ledare i fabriken.

Exempel på arbetsuppgifter för HR-administratören:
  • Granska CV:n.
  • Ansvara för introduktion.
  • Boka eventuella drogtester.
  • Hålla ordning och struktur på alla namn, ordna passerkort med mera.
Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet från rollen som HR-administratör eller liknande.
  • Du har erfarenhet från bemanning eller rekrytering.
  • Du har utbildning i personal/beteendeveterar/Org.ledarskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som HR-administratör så ser du dig själv som en typisk "spindeln i nätet" person. Du är stresstålig och flexibel samtidigt som du bibehåller en god kommunikation och professionalism.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-04-03 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-06-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Skövde. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: HR-administratör, HR-koordinator, HR, Rekryterare, Recruiter, Konsultchef, Bemanning,
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett internationellt företag inom automotive och de skapar och utvecklar drivline lösningar för en global marknad. De är en banbrytande global leverantör och ligger i framkant med teknik och har tillverkningskapacitet på två kontinenter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare