Hoppa till innehåll
Holmgrens Bil logotyp

Fordonstekniker

Nu söker vi en grym fordonstekniker som vill jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett Holmgrens Bil som ökar på marknaden Är du dessutom servicemedveten och noggrann? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Krav och meriter
Slutförd fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
B-körkort
Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
God datorvana
Certifikat inom t.ex AC är meriterande
  Om jobbet
  Som fordonstekniker hos oss har du har ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. Verkstaden på Holmgrens Bil i Skövde är auktoriserad för märkena BMW, MINI, Hyundai, Nissan och MG. Har du erfarenhet från något eller flera av dessa märken är det meriterande.

  Omfattning: Heltid, 100%
  Arbetstider: 07:00-16:00
  Placeringsort: Skövde
  Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse

  Vad Holmgrens Bil erbjuder
  Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

  Läs gärna mer om oss här.

  Ansökan
  Ansök senast 2 april 2023. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Jörgen Pettersson jorgen.d.pettersson@holmgrensbil.se
   Mer info
   Område
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   02 apr. 2023 (3 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare