Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Nätverkstekniker till Bolag i Skövde!

Ansök nu
Är du intresserad av nya utmaningar i en bred roll med flertalet kontaktytor? Till vår globala kund i Skövde söker vi dig med kunskaper i switching, routing och nätverk. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för en kunds räkning en nätverkstekniker till ett väletablerat och internationellt bolag. Du kommer tillhöra ett team på 18 personer som besitter stor kunskap och som arbetar mot både hårdvara och mjukvara.

Ditt fokus kommer att vara att ge stöd till verksamheten i att använda applikationer och tjänster, primärt tillhandahåller du support lokalt men även på distans. Ditt daglig arbete består av bland annat incidenthanteringar, installationer samt felsökningar och syftar till att ständigt förbättra verksamheten och kräver ett tvärfunktionellt samarbete mellan interna kontaktytor och leverantör.

Då du kommer arbeta med hårdvara ute i verksamheten ser vi att du är bekant med produkter som skrivare, hårddiskar och datorer för att hantera felaktiga produkter. Initialt innebär tjänsten arbetstid under kontorstid men beredskap kan förekomma.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant utbildning inom exempelvis nätverksteknik, alternativt:
 • Har några års erfarenhet från en liknande roll
 • Har kunskaper i Windows, Cisco och nätverk
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i Linux, scriptning, databaser och/eller PLC
Vidar kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du flexibel, noggrann och nyfiken. Vi tror också att du är en person som håller sig lugn även vid högt tempo samt uppskattar praktiskt arbete.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday. Initialt sträcker sig anställningen över 12 månader, med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skövde
 • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon
 • Lön: Månadslön
 • Start: Augusti
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare