Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Beredare till Ledande Aktör inom Elnät i Jönköping!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Besitter du ett intresse för teknik, material och konstruktion och vill vara med på en spännande resa inom elnät? Besitter du därutöver en elteknisk utbildning? Hos vår kund kommer du som beredare utgöra en central roll i utfallet av de projekt som tillsammans arbetas fram utifrån önskemål och krav. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Vår kund är en ledande aktör inom byggnation, underhåll och utvecklingen av energilösningar för både näringsliv och offentlig sektor med fokus på bland annat elnät och kraftverk. På kontoret i Jönköping kommer du samarbeta även med teamet i Skövde, där du omges av både tekniker, projektledare och beredare. Hit söker vi dig med en social och kommunikativ ådra som vill vara med och påverka den svenska infrastrukturen. Som nyfiken och slagkraftig medspelare utlovas du en utvecklande miljö där du får chansen att djupdyka på teknikområdet i en högst expanderande sektor.

I rollen som Beredare hos vår kund kommer du vara med och förbereda allt underlag för kundprojekt inom elnät. I ett nära samarbete med såväl projektledare, tekniker, kunder och andra angränsande intressenter, ser du till att lägga grunden för vad som ska mynna ut i ett kvalitativt såväl som kostnadseffektivt utfall. Med din expertis kommer du vara navet mellan alla parter för att se till att det som efterfrågas också levereras utifrån vad som är tekniskt möjligt. Detta ställer krav på dig som en kommunikativ medspelare som också är benägen att ta egna initiativ och fatta grundade beslut med dina kollegor nära till hands. I rollen erbjuds du en omväxlande miljö, där somliga dagar spenderas på kontoret och andra ute i fält.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Förbereda underlag för tekniska helhetslösningar.
 • Hantering av tillstånd och avtalsfrågor kopplat till mark och fastigheter.
 • Rita scheman och hantera kartsystem av elnät innefattande beräkningar.
 • Hantera och utvärdera ekonomiska kalkyler.
Vi söker dig som:
 • Innehar en teknisk utbildning inom elkraft.
 • Besitter 1 - 2 års erfarenhet från en roll som beredare inom elkraft och/eller angränsande område, som exempelvis fiberbranschen.
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då båda språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
 • Innehar B-körkort.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
 • Besitter kunskaper i CAD-verktyg som Autocad.
 • Tidigare arbetat i en roll inom schakt eller anläggning.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas och utvecklas i rollen som Beredare tror vi att du är en nyfiken och drivande person som på eget initiativ söker reda på de svar du behöver för att fatta dina beslut. Då rollen innefattar möten med en bred variation av människor och intressenter tror vi att du är samarbetsvillig och anpassningsbar på vägen. Samtidigt ser vi att du tydligt kan kommunicera såväl möjligheter som begränsningar för de projekt du arbetar fram i tätt samarbete med andra.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos Kunden efter ungefär 12 månader.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Efter sommaren.
 • Placering: Jönköping.
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon.
 • Lön: Marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?