Serviceinriktad tekniker till Skövde

Serviceinriktad tekniker till Skövde

Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Våra projekt beskriver sådant som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är i framkant när det gäller precision, energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld.

Om tjänsten
Som tekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du kommer att arbeta med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du kommer att både få arbeta självständigt, men också i team samt att du är en viktig representant för Francks Kylindustri. Rollen som servicetekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans. Våra roliga team buildning events är också en del i att stärka teamkänslan.

Dina kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som (kyl)tekniker söker vi dig som har
  • ett brinnande intresse för teknik och lärande
  • några års erfarenhet av liknande arbete
  • kylcertifikat kategori 1
  • goda el- och styr/reglerkunskaper
  • goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort
  • datorvana i PC-miljö
Meriterande om du även har erfarenhet av CO2 och Ammoniaksystem.
Som person är du:
  • driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad
  • affärsmässig och sätter kunden i centrum
  • nytänkande och kreativ där du gärna delar med dig av dina tankar och idéer och omsätter detta i verkligheten
För att trivas i rollen så behöver du vara både självgående och ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag

Nyfiken på att veta:
För mer information om tjänsten, kontakta,

Björn Ferm
076-764 99 89
bjorn.ferm@francksref.com
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Francks Kylindustri är ett av Sveriges största privatägda kylföretag som sedan 1950-talet legat i framkant i utvecklingen av industritekniska lösningar inom kyla och värme för att öka produktiviteten hos kunder och därigenom minska miljöpåverkan i samhället. Vi är ett entreprenad & service/tech-bolag inom området industriell och kommersiell kyla. Vi har kontor på runt 30 orter i Sverige.

Vi jobbar för att skapa team som karakteriseras av en framåtanda att nå mål och ambitioner, där allas åsikter är viktiga och vi kontinuerligt lär oss av våra erfarenheter och av varandra. I kombination med kreativa team och en stark teamkänsla tror vi att medarbetare trivs och utvecklas, att vi kan leverera kvalité och innovation till våra kunder, att vi som bolag växer hållbart och lönsamt - för att bidra till en bättre värld.