Hoppa till innehÄll

Servis och kockar i Skövde se hit! đŸ‘©â€đŸł

Publiceringsdatum
12 juni 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

PÄ FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjÀnar en bÀttre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. DÀr du fÄr möjligheten att utvecklas, bÄde personligt och yrkesmÀssigt och dÀr gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekÀnsla Àr drivkraften.

LÄter det bra? Vi tÀnkte vÀl det. VÀlkommen till FRAM.

SERVIS OCH KOCKAR TILL SOMMARSÄSONG

Vi söker dig som vill ha sommarensroligaste jobb inom restaurang och har nÄgra Ärs erfarenhet som servis eller kock. Du jobbar ute hos vÄra kunder och fÄr möjligheten att upptÀcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor.

Du bestÀmmer sjÀlv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och nÀr du kan

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har ett par Ärs erfarenhet av servering eller kökoch Àlskar att jobba med mÀnniskor. Du Àr flexibel och kan jobba bÄde kvÀllar och helger i sommar.

ExtraanstÀllning med möjlighet till fast anstÀllning under sommarmÄnaderna.

Jobba nÀr du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Ta ut lön inom 24 timmar efter ditt pass

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder vĂ„ra anstĂ€llda flexibel lön genom appen Cappy. En förmĂ„n som ger dig koll pĂ„ hur mycket du jobbat och tjĂ€nat – och möjlighet att ta ut din intjĂ€nade lön nĂ€r som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestĂ€mmer. Bra va?

OM OSS

FRAM Àr Sveriges frÀschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi Àr ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnÀringen till en bÀttre plats och vi lÀgger stort fokus pÄ att vÄr personal ska mÄ bra. Som anstÀlld pÄ FRAM arbetar du ute hos vÄra kunder, som bestÄr av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bÀttre à la carte krogar.

SjÀlvklart anslutna till kollektivavtal via bÄde Almega och Visita.

ANSÖKAN

Start: JuniLön: Timlön enl överenskommelseAnsökan: Bifoga CV och bild pÄ dig sjÀlv i ansökan

Sökord: servis, matsal, servitör, restaurang, hotell, bitrÀde,restaurangbitrÀde, bartender, hovmÀstare, a la carté,konferens, service, runner, köksbitrÀde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskÀnka

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 november 2024 (133 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se