Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Infrahandläggare till Markverkstaden

Ansök nu
Har du erfarenhet av att driva infraprocesser och tycker om att arbeta serviceinriktat? Då kan du vara den nya infrahandläggare vi söker till Markverkstadens stabsavdelning med placering Skövde.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du ha möjlighet att ha en bra balans mellan det professionella och det privata. Vi ger även möjlighet att träna på arbetstid, generösa arbetstidsavtal, föräldralön samt upp till sju veckor semester per år.

Om enheten
Du kommer att tillhöra stabsenheten på Markverkstan (MvE) som är en avdelning med ca 30 engagerade och kunniga kollegor som har olika stödjande befattningar. Här arbetar vi med att stödja ledningen i alla olika nivåer spridda på 23 orter i Sverige. I stabsenheten finns i dagsläget en infrahandläggare och vi kommer utöka med ytterligare

Vill du veta mer om vad Markverkstaden gör? Kolla in denna länk: Film Markverkstaden

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som infrahandläggare på MvE stabsavdelning ansvarar man för att sammanhålla behovet av ny- om- och tillbyggnationer på MvE samtliga 23 ort. Du samverkar med företrädare för lokalförsörjningsfrågor och statens fastighetsägarrepresentant Fortifikationsverket avseende fastighetsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:
 • Bistå vid utredning om lokalutnyttjande
 • Stödja MvE´s avdelningar vid beställning av fastighetsnära tilläggstjänster
 • Medverka vid anskaffning samt avveckling av lokaler
 • Representera vid byggprojekt och sammanhålla kontakter med berörda funktionsföreträdare inom Försvarsmakten
KRAV

Kvalifikationer
 • Eftergymnasial utbildning inom bygg/fastigheter alternativ arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • Minst 3 års erfarenhet inom infraområdet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i MS Officepaketet
 • B-körkort
Personliga egenskaper
Tjänsten ställer krav på att du har en administrativ förmåga och kan driva många projekt samtidigt. Det krävs att du är självständig och har ett stort servicetänk och för att bli framgångsrik i befattningen behöver du ha förmåga att samverka och samarbeta med ett stort antal olika människor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Meriterande
 • Erfarenhet av projektarbete
 • Erfarenhet av att planera, samordna och beställa tjänster inom fastighetsskötsel/byggnation
 • Erfarenhet av SAP/PRIO samt VIDAR
 • Erfarenhet från tjänstgöring inom Försvarsmakten eller annan försvarsmyndighet.
Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Alternativa arbetsorter: Skövde
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning

Upplysningar om befattningen kontakta
Stabschef Michael Andersson, tfn. 076- 639 54 54

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk, tfn. 070-848 17 61.

Fackliga företrädare
SACO: Håkan Eliasson
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Irene Ström
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-06-12. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare