Hoppa till innehåll

Handläggare logistik Karstorp kompani

Handläggare Logistik Karstorp kompani

Göta trängregemente T 2 söker en handläggare logistik till regementets fast anställda kompani. Kompaniets huvuduppgift är att understödja Armén och Försvarsmakten med underhålls- och sjukvårdstjänst samt transportledning. Som handläggare logistik stödjer du i huvudsak med administration kopplat till intern logistik. Du ingår i kompaniledningen och närmaste chef är kompanichefen, du arbetsleds av kompaniets tekniska chef och kvartermästare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Inventera kompaniets materiel
 • Genomföra beställningar i stödsystem
 • Genomföra uppföljning på beställningar samt underhåll på kompaniets fordon
 • Administrera och följa upp materiel på kompaniet
 • Kontinuerlig kontakt med andra enheter på regementet
 • Stödja kompaniledningen med andra administrativa uppgifter
Kvalifikationer
 • Eftergymnasial utbildning inom logistik/administration eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
 • God erfarenhet av arbete i dator, främst Excel och Word
 • B-körkort
Meriterande kvalifikationer
 • Erfarenhet att arbeta i stödsystemet LIFT och/eller SAP
 • Erfarenhet att arbeta med logistik och materialhantering i Försvarsmakten
 • Militära förarbevis och högre körkortsklasser
Personliga egenskaper

Som handläggare logistik på kompaniet kommer du arbeta självständigt med administrativa uppgifter. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är strukturerad och serviceinriktad. Du bör ha förmågan att ha flera bollar i luften samt att vara lösningsfokuserad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt om tjänsten

Anställningsform: Civil tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning

Arbetsort: Skövde

Individuell lön enligt Försvarsmaktens avtal
Tillträdesdatum: Våren 2024 eller enligt överenskommelse

Upplysningar om befattningen

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta kompanichef Niclas Pettersson, nås via växeln eller på mail: t2-karstorpkompani@mil.se

Information om rekryteringsprocessen

Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-Generalist Elina Ödvall nås via växeln eller på t2-trangbataljon-pers@mil.se

Fackliga representanter

OFRO Martin Zetterman
SECO Lola Ahlgren
SACO Ulf Granlöf

Samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Sista anmälningsdag

Välkommen med din ansökan senast den 2023-12-15. Din ansökan bör innehålla ett CV samt ett ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Förbandets motto är: Logistik- vårt ansvar
Göta Trängregemente tillhör armén och är det enda förbandet i hela Försvarsmakten som enbart jobbar med logistik. Logistik är ett samlingsbegrepp för förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst, transporttjänst och försvarsmedicin. Det innebär att regementet ser till att de stridande förbanden får det stöd de behöver för att lösa sina uppgifter, exempelvis mat, vatten, ammunition och drivmedel. Med våra sjukvårdsförmågor tar vi hand om de skadade och med våra transportförmågor ser vi till att förbanden kommer till rätt plats vid rätt tidpunkt.

Göta Trängregemente utbildar, utvecklar och leder logistikförband. Förband som är omedelbart användbara vid insatser, såväl nationella som internationella.
Vid Göta Trängregemente finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola, som utbildar logistikofficerare för hela Försvarsmakten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Liknande Jobb

Skövde
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Skövde
Offentlig Förvaltning
Företagslogga
Skövde
Offentlig Förvaltning
Företagslogga