Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör

Vill du vara en del av Elos Medtech och vår tillväxtresa? Vi letar nu efter en driven ingenjör, som vill arbeta med kvalitetssäkring av medicintekniska produkter hos oss i Timmersdala.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör har du en bred roll som är både strategisk och operativ.
 • Du kommer arbeta med löpande kvalitetsarbete och underhåll av vårt kvalitetsledningssystem, vilket innebär att du jobbar med att ständigt förbättra och effektivisera våra processer och säkerställa att de lever upp till interna och externa krav och förordningar.
 • Du kommer även arbeta i projektform där du bidrar med kompetens kring regelverk, utformning av riskanalyser och upprättande av valideringsplaner.
 • Vid interna och externa revisoner kommer du ha en central roll. Som kvalitetsingenjör arbetar du nära produktionen och har kontakt med både kunder och leverantörer för att säkerställa en hög produktkvalitet och spårbarhet.
 • Du kommer att arbeta aktivt med löpande kvalitetsarbete genom att upprätta rutiner och instruktioner, hålla interna utbildningar och följa upp effektiviteten för dessa.
 • Vår kvalitetsavdelning har en viktig roll i arbetet med felutredningar, såsom avvikelse- och reklamationshantering, fastställande av rotorsak, samt planering och införande av korrigerande och förebyggande åtgärder.
 • Genom avdelningen drivs även företagets miljö- och hållbarhetsarbete, med rapportering, riskbedömning och förbättringsarbete som exempel på viktiga uppgifter.
Vårt erbjudande
Du kommer till ett företag som erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med goda kollegor. Vidare kommer vi erbjuda dig en marknadsmässig grundlön samt ett förmånspaket som innehåller bonus, kompletterande sjukersättning, friskvårdsbidrag på 3500 kronor mm. I övrigt följer vi vårt kollektivavtal.

Din profil
 • Vi söker dig som tidigare har arbetat med kvalitets-, revisions- och valideringsarbete.
 • Vi ser gärna att du har ingenjörsexamen inom lämpligt område eller har motsvarande erfarenhet från liknande verksamheter inom industrin.
 • God samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning och du skall vara en drivande och inspirerande person med en naturlig målmedvetenhet och flexibilitet.
 • Du har ett stort engagemang och förmåga att identifiera förbättringar, nya lösningar, och att styra kvalitetsarbete åt rätt håll.
 • Ditt arbetssätt präglas av struktur.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av medicintekniska produkter.
 • Du bör vara prestigelös och ha god samarbetsförmåga, och trivas med att arbeta på ett mindre företag där alla är beroende av varandras insatser och engagemang.
I urvalet lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och söker dig som är angelägen om att ta ansvar för att nå resultat!

Hoppas att du vill möta och dela din framtid tillsammans med oss!

Anställningsform
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning belagd på dagtid.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

För vidare information kontakta:
Nils Kristensen, Kvalitetschef, nils.kristensen@elosmedtech.com, 073-5115233

Ansökan
Tycker du att detta låter som en intressant utmaning? Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och ser fram emot att läsa din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Nils Kristensen
Telefon 0511 44 06 12
Email Mejla Nils Kristensen
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)