Servicetekniker till Cylinda i Skövde sökes!

Servicetekniker till Cylinda i Skövde sökes!

Skövde

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi vill bidra till en enklare vardag! På Cylinda gör vi allt för att underlätta livet för såväl gammal som ung. Våra vitvaror är användarvänliga, energismarta och anpassade för svenska förhållanden. De står pall för vardagens alla utmaningar och ger tid över till roligare saker. Som servicetekniker vill vi ge våra kunder extra trygghet genom att snabbt vara på plats och hjälpa om något händer.

Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi är ett härligt gäng som söker en ny kollega, då vi har bra fart och vill utöka och satsa på vår personal.

Arbetsuppgifter
Som Servicetekniker på Cylinda Service arbetar du med service av Cylinda vitvaror, där reparationen sker hemma hos kunden. I denna roll får du en egen servicebil med ett mindre lager av reservdelar. Du kommer framför allt laga vitvaror men även göra en del produktutbyten. Du kommer att utgå från en av våra butiker och sedan besöka våra kunder i ditt tilldelade område.

Vi söker dig med...
  • Gymnasiekompetens inom el/tele eller motsvarande förvärvade kunskaper vi bedömer likvärdiga.
  • Du har grundläggande kunskaper i el-lära där tidigare erfarenheter som servicetekniker är meriterande.
Vid eventuell anställning ger vi dig interna utbildningar på Cylindas vitvaror.

Vi tror att du har lätt för att samarbeta, där du är positiv och lyhörd inför kunden eller kollegans eventuella problem och behov för att hitta bästa möjliga lösning. Du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser vidare att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fattar egna beslut inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 31 januari.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att Jimmy Rådström, Regionchef Cylinda service, tfn. +46 8 92 35 56 . Facklig kontaktperson för Elektrikerförbundet är Kjell Drotz, tfn. +46 76 783 49 87.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.

Länk till den här sidan
https://info.elektroskandia.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1061&rmlang=SE
Mer info
Kontaktperson Jimmy Rådström
Telefon +46 8 92 35 56
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.