Hoppa till innehåll
CEJN AB logotyp

Underhållstekniker till montering och logistik

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
CEJN AB söker underhållstekniker till montering och logistik

CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde.

Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en bearbetningsavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett automatiserat logistiklager med fyra kranar med en direkt integration mot vår montering.

För att möta de senaste årens och framtida tillväxt söker vi nu ytterligare underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs monteringsutrustningar och automatlager.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team som jobbar med att säkerställa en hög driftsäkerhet i CEJNs maskinpark. Detta för att upprätthålla stabila och förutsägbara leveranser till våra kunder. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett utvecklande familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter:
De operativa arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll samt hantering av förbättringar, ombyggnationer och nybyggnationer av produktionsutrustning.

Profil:
Du är i grunden en driven och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar i stället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att hantera uppgifter själv och gå till rot i situationen. De behöver ha ett gott sinne för ordning och reda samt har förmågan att säkerhetsmedvetet fullfölja och lösa olika uppgifter. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med alla olika avdelningar internt på CEJN och externt. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid driv och viljan att lära sig nya saker.

Kvalifikationer:
  • Automations-teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Strukturerad och arbetar systematiskt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av underhållstekniskt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av mekaniskt/elektriskt/vision/plc arbete i monteringsutrustningar.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med automatlager och läcktestutrustningar.
Övrigt:
Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Ytterligare information:
Kontakta Jörgen Johansson, Produktionsledare Driftsäkerhet och Maskinteknik, tfn 0500-499618 så får du mer information om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 16 juni. Rekrytering sker dock löpande så vänta inte med din ansökan.
CEJN AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 650 anställda, varav drygt 420 i Skövde.