Strategisk inköpare

Strategisk inköpare

Är du redo för nya utmaningar inom inköp och vill vara med på vår fantastiska resa? Sök då till oss för att bli vår kommande medarbetare!

Vi på CEJN fortsätter utvecklas och behöver nu rekrytera en strategisk inköpare till vår centrala inköpsavdelning. Vi står inför många spännande utmaningar där både inköp och hela försörjningskedjan spelar en betydande roll i vår fortsatta utveckling. Du kommer som strategisk inköpare ligga i framkant tillsammans med vår produktutveckling och med vår övriga organisation.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om:
  • scouting av nya eller alternativa leverantörer inom utvalda teknikområden
  • förfrågningar och offerthantering
  • utveckling och uppföljning av befintliga leverantörer
  • tecknande av olika typer av avtal och kontraktsgenomgångar
  • uppdateringar och underhåll av inköps- och leverantörsdata inom ditt ansvarsområde
Du har direkt stöttning av dina kollegor inom SQA-området, som arbetar med våra leverantörers kvalitetsutveckling och där du är med i processen runt leverantörsbedömningar och utvärderingar. Du kommer dessutom att arbeta mycket nära vår produktutveckling och med våra produktchefer samt med vår planering och anskaffning.

Profil
För att du ska lyckas i din roll behöver du vara strukturerad, mål- och resultatinriktad med mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, nyfiken och ser möjligheter att bygga goda affärsrelationer med en strävan efter lönsamma och hållbara affärer. Du ska kunna uttrycka dig på ett obehindrat sätt och du ska tycka om att arbeta i en internationell miljö där du ser skillnader i kulturer som en positiv stimulans och utmaning.

Kvalifikationer
Vi på CEJN är i grunden ett teknik-, utvecklings- och affärsorienterat företag där vi ser din bakgrund inom något eller några av dessa områden men också med erfarenhet av inköp. Du kanske arbetar med anskaffning eller operativt inköp med industriell inriktning idag och har skaffat dig både erfarenhet och viss branschkännedom, men där du nu känner dig redo att ta steget vidare?

Vi arbetar med en global leverantörsbas med primärt fokus på Europa och till viss del Asien. Du behöver därför kunna kommunicera helt obehindrat på engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper förutom svenska och engelska kan också vara meriterande.

Övrigt
Du kommer att arbeta ihop med fyra inköpskollegor och ingå i vår Supply Chainorganisation. Du kommer att rapportera direkt till Supply Chain Manager.

Resor ingår i tjänsten.

Ytterligare information
Låter det här intressant? I så fall, skicka in din ansökan direkt eller om du först vill veta lite mer om tjänsten, kontakta Stefan Larsson, Supply Chain Manager, tfn 0705-499 628 eller stefan.larsson@cejn.com.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast 2023-02-05


Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0705499628
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cejn.com
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde.