Hoppa till innehåll
CEJN AB logotyp

Monteringschef CEJN Skövde

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Monteringschef CEJN Skövde

Då CEJN är inne i en mycket expansiv period och vår nuvarande Monteringschef går vidare inom företaget söker vi nu en nyfiken och engagerad ledare som vill vara med och driva och utveckla vår produktionsenhet för montering i Skövde.

CEJN Montering är en produktionsenhet inom CEJN AB som står för huvuddelen av monteringen av CEJNs produkter. Monteringen i Skövde består av ett 80-tal planeringsgrupper, med fullautomatiska monteringsutrustningar, semi-automatisk montering och helt manuell montering.

Med ansvar för cirka 170 medarbetare och en nyligen genomförd organisationsförändring, är detta en roll där ditt ledarskap kommer att spela en central roll i vår fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter

I denna roll är du huvudansvarig för den dagliga produktionen, implementering av nya produkter samt att driva den strategiska produktionsutvecklingen av CEJN Montering. Som monteringschef är du även ansvarig för säkerhet och arbetsmiljö inom ditt område. Du kommer också medverka i den övergripande strategiska utvecklingen av CEJNs produktion. I det dagliga arbetet har du stöttning av din monteringsledning bestående av teknik, planering, produktionsledare samt ett operativt stöd.

Rollen innebär att du ska säkerställa stabila och förutsägbara leveranser med en hög kvalitet samt ansvara för införandet av nya produkter och processer med en hög produktivitet. Du och ditt team arbetar strategiskt med att utveckla CEJN montering samt har ett mycket nära samarbete med vår logistikavdelning, bearbetningsenheterna i Skövde och Lönsboda samt företagets divisioner för produktutveckling.

Profil

Vi letar efter dig med en positiv livsinställning som har goda ledarskapsförmågor och drivkraft samt intresset att leda och utveckla människor och processer. Du är nyfiken, har lätt för att kommunicera, samarbeta, coacha och värderar "teamwork" högt. Analytisk och med en god förståelse för produktion är viktiga egenskaper gärna med kunskaper och erfarenheter från montering. Du är beslutskraftig och van att hantera flera olika utmaningar och frågeställningar samtidigt.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av produktionsledning, gärna som ansvarig för en produktion (montering/bearbetning), teknikavdelning, kvalitetsavdelning, planeringsavdelning eller liknande. Du behöver ha en mycket god förmåga att kunna uttrycka dig korrekt och lättförståeligt samt behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande utbildning är ett önskemål.

Övrigt:

Du rapporterar till Produktionschef CEJN AB.
Som monteringschef ingår du i ledningsgrupp för CEJN Produktion. Resor förekommer till viss del i tjänsten.
Placeringsort Skövde.
Tjänsten innefattar personalansvar.

Ytterligare information:

För mer information kontakta Produktionschef Gunnar Hellichius, tel: 0500-499672 alt gunnar.hellichius@cejn.com

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast 2024-02-04.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde.

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt ö.k
Löneform: Enligt avtal
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Skövde
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige

Kontakt
  • Gunnar Hellichius, 0500-499672
Sista ansökningsdag 2024-02-04

Liknande Jobb

CEJN AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 mars 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 650 anställda, varav drygt 420 i Skövde.