Ekonomi/orderadministratör till Byggbetjänten AB

Ekonomi/orderadministratör till Byggbetjänten AB

Är du en administrativ person med känsla för service och noggrannhet och som vill vara en del av en familjär och expansiv koncern? Då har vi en roll som passar dig!

Koncernen Byggbetjänten växer och har behov av att förstärka organisationen med en driven och strukturerad administratör för order och ekonomi. Med placering på Gäre Bygg AB i Skövde som är en del av Byggbetjänten AB söker vi dig som har tidigare erfarenhet av löpande redovisning och orderhantering, som med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter.

Byggbetjänten erbjuder dig
  • En av koncernens nyckelroller, med många kontakter inom koncernen
  • Ett team med erfarna kollegor och bra sammanhållning
  • En växande koncern med driv, stort engagemang och familjär stämning
  • Möjlighet att utvecklas med nya arbetsuppgifter inom koncernen
Arbetsbeskrivning
Som administratör för order och ekonomi ingår du i koncernens ekonomiavdelning och kommer arbeta med orderregistrering och löpande redovisning för koncernen. Du ansvarar även för att rätt dokumentation sänds och svarar för utmärkt bemötande på inkommande samtal via vår växel. I ditt arbete kommer du även ha daglig kontakt med våra projektledare i övriga organisationen.
I tjänsten ingår även löpande redovisning av koncernens olika bolag med rapportering till verksamhetsansvarig. Placering för denna tjänst är på vårt dotterbolag Gäre Bygg AB i Skövde.

Vem söker vi?
Vi tror att du har jobbat med liknande uppgifter innan, gärna inom byggbranschen och det är meriterande med erfarenhet av ekonomisystemet Entré.
Du har en bakgrund inom ekonomi och är van att arbeta med löpande redovisning såsom kund och leverantörsreskontror och avstämningar.
Som person tycker du att service, samarbete och prestigelöshet är viktigt i ditt arbete. Att ha ordning och reda och lätt för att prioritera vid högt tempo är en självklarhet för dig.
Du är van att jobba efter uppsatta rutiner men är inte rädd för att komma med förbättringsförslag.

För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Är det här rollen för dig?
Välkommen med din ansökan via formuläret senast 31/3-2023
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.
Placering för denna tjänst är på vårt dotterbolag Gäre Bygg AB i Skövde.
Mer info
Kontaktperson Peter Tagner
Telefon 070-2305181
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Byggbetjänten AB består av
Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Forna Stål & montage AB, Karlskoga Byggnadsplåt AB, Golvtjänst i Degerfors AB, Ekonomigolv i Örebro AB samt Gäre bygg AB. I koncernen finns idag 170 anställda.