Hoppa till innehåll
Vi på Glädjens förskola söker nu en ny medarbetare då vi utvecklar verksamheten.

Glädjens förskola i Borgunda är en fristående förskola (ej ett föräldrakooperativ) där barn mellan ett till sex år är fördelade på tre avdelningar. Borgunda är ett litet samhälle på landet endast tio minuter söder om Skövde med fantastiska utemiljöer och ett naturligt lugn.

Vår verksamhet bygger på att skapa glädje, trygghet och de bästa förutsättningarna för det livslånga lärandet. Förskolans profilering är natur, teknik, hälsa, matematik och språk. Vi arbetar även med matpedagogik, vilket innebär att vi tillsammans med vår egna kock skapar pedagogiska måltider där samtliga profileringar vävs in. All vår pedagogik utgår ifrån Läroplanen för förskolan, Barnkonventionen och Likabehandlingsplanen.

Hos oss finns en god pedagogisk grund där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Vi vill tillsammans ge barn möjlighet att individuellt och i samspel med andra känna glädje och lust i att upptäcka sin omvärld. Därmed vill vi uppmuntra och tillgodose alla barns intressen och kreativitet. Alla barn ska få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg och övervinna svårigheter.

Samtliga pedagoger arbetar i mindre team mot de mål som finns inom verksamheten och med ett gemensamt förhållningssätt till barnen i allt som görs. Vi har alltid barnens bästa i fokus och ett av våra viktigaste mål är att både barn och vårdnadshavare ska känna trygghet och glädje i att komma till förskolan. Arbetsglädje, samarbete, engagemang och värme är ledstjärnor för alla som arbetar på Glädjens förskola.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är att planera, leda och dokumentera verksamheten tillsammans med dina kollegor samt att vara en närvarande pedagog.

Förmåner: Måltider, arbetskläder för utomhusvistelse, försäkring via jobbet, pension och en härlig arbetsmiljö.

Kvalifikationer: Du som är legitimerad förskollärare eller legitimerad lärare mot tidiga åldrar med inriktning förskola, är specialpedagog, eller utbildad barnskötare, har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är välkommen att söka denna tjänst.

Meriterande: Du har goda sociala kunskaper, du är lösningsorienterad, har ett eget driv och är ansvarstagande. Du ser även digitala verktyg som en naturlig del i din arbetsvardag.

Tjänst: 100%

Lön: Enligt överenskommelse.

Låter detta som något för dig?

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Vill du se mer av verksamheten? Besök vår hemsida, www.gladjensforskola.com och sociala medier, Instagram: https://www.instagram.com/gladjensforskolaborgunda/

Facebook: https://www.facebook.com/gladjensforskolaborgunda
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Liknande jobb