Projektör / Projektledare till Eltel

Projektör / Projektledare till Eltel

Har du en god kommunikativ förmåga och har branscherfarenhet som projektör eller tekniker? Lockas du av de utvecklingsmöjligheter som Europas största infranetföretag kan erbjuda? Vi söker dig som vill arbeta i en fartfylld och varierad roll som projektör!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. Företaget arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom och hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Eltel Networks är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete i en expansiv bransch hos Eltel. Du kommer vara en av flera projektörer i teamet som primärt utför design och byggnation. Du ansvarar för rekognosering, kalkylering, materialbeställning, arbetsledning av tekniker, insamling och sammanställning av dokumentation och fakturering. Du har kontinuerliga dialoger med våra kunder, övriga intressenter och underentreprenörer för att säkerställa leveransen, kvalité och kostnad. Som projektör kan du även komma att delta i vissa offert- och anbudsförfaranden där kalkylering också är en del av arbetet.

Det är huvudsakligen ett självständigt arbete där du varvar kontorsarbete med platsbesök hos våra kunder, en del resande kan förekomma. Vi arbetar nationellt och du kommer att ingå i ett lösningsorienterat team med flera radioprojektörer, projektledare och tekniker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, teknik, produktion eller liknande
* Erfarenhet av att driva egna processer och att arbeta med ekonomiska uppgifter
* B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skövde
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.